JE EIGEN DETOX RESORT

Gegarandeerd rust en ruimte in een natuurschone omgeving. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer en toilet. Handdoeken zijn ook aanwezig.

BIO EN LOGISCH

BIO producten zijn het meest te vinden in de keuken van het detoxparadijs. LOGISCH omdat we ook achter locale producten staan. Ook de supplementen zijn in de meest natuurlijke vorm als ondersteuning tijdens de DETOX kuur, deze zijn zonder toevoegingen, dus niet synthetisch of toxisch.

LAAT JE HEERLIJK IN DE WATTEN LEGGEN

Niet alleen gaan wij je heerlijk verzorgen, ook hebben we een zeer geliefd team van behandelaars voor healing, massage en schoonheidsbehandelingen kunnen verzamelen. Deze lieve mensen zijn niet weg te denken bij een verwenreis zoals bij ons. ( extra bij te boeken )

UITSTAPJES

Uiteraard gaan we mooie uitgebreide en schitterende wandelingen maken, bezoeken we locale markten en bezienswaardigheden. ( alles is vrijblijvend )

KIJKJE IN DE KEUKEN

Corina geeft je inspiratie om gevarieerd en voedzaam te eten. Tijdens de DETOX kuur krijg je goed gevulde soepen, heerlijke smoothies en slowjuicesappen. Op de laatste middag / avond van je DETOX kuur kan je met Corina de keuken induiken om verschillende gerechten te bereiden. En natuurlijk gaan we dit

BEWEGEN

Voor een glimlach en spierpijn ben je bij Monique op de juiste plek. Alle soorten SPORT, YOGA en MEDITATIE komen aan bod.