Verblijf in luxe villa

Tijdens je kuur verblijf je in een schitterende villa, zowel op Ibiza als onze locatie in Valkenburg. Iedere kamer beschikt over een privé badkamer. De villa’s liggen in een schitterende omgeving waar je heerlijk tot rust komt.

BioLogisch

Tijdens de kuur maken we gebruik van hoogwaardige supplementen. De supplementen worden afgestemd op persoonlijke behoefte. Voor alle sappen en soepen halen we onze producten zo vers mogelijk bij lokale leveranciers, en altijd biologisch.

Wellness behandelingen

Tijdens je kuur kun je je heerlijk in de watten laten liggen door ons fantastische team van behandelaars. Een massage, manicure, pedicure, gezichtsbehandeling of een volledig nieuw kapsel? Het is allemaal mogelijk. Je kunt ook zelf bepalen wanneer je je behandeling wilt hebben.

Uitstapjes

Er zijn verschillende uitstapjes tijdens je kuur. Dat kan een bezoek zijn aan een lokale (hippie)markt of een mindfullness wandeling door de schitterende omgeving. Monique kent alle leuke en mooie plekken en brengt je er met alle liefde naar toe!

Kookworkshop

Corina neemt je mee in haar wereld van gezond eten. Tijdens de kuur krijg je de lekkerste sappen en soepen. Tijdens de kookworkshop leert ze je hoe je dit ook thuis kunt maken. En natuurlijk gaan we alles ook proeven en eten!

Bewegen

Monique is dé aerobics koningin van het eiland! Tijdens Happy Mind Fitness komen alle pasjes aanbod, Grapevine, Jumping Jacks, Lunges en Squats. Een glimlach én spierpijn gegarandeerd! Voor ontspanning en stretchen wordt er ook veel yoga gedaan. En, niets moet!