Marlies onze masseuse op Ibiza

Marlies onze masseuse op Ibiza

Ieder lichaam is anders en heeft een andere behandeling nodig, daarom stem ik af op jouw klachten en behoeften. Dat de energie weer door je lichaam stroomt, niet alleen ontspannend en meer ruimte in je hoofd en lichaam maar ook dat je weer in contact komt met je gehele lichaam. Ik vind het heel belangrijk dat mijn klant met een bevredigend gevoel, bevrijd en relax weggaat en dat geeft mij weer energie en maakt mij blij.

Masseren vond ik vroeger al fijn om te doen, op latere leeftijd werd dat steeds meer en heb mij verdiept in meerdere technieken zoals ontspanningsmassage, deeptissue, shiatsu, voetreflex en cranio sacraal.

Ik masseer gasten met specifieke klachten zoals hoofdpijn, stressklachten, rug/schouderklachten maar ook voor optimale ontspanning. In goed overleg bepaalt de klant de druk en soort behandeling. Ik stel meestal voor om een mix te doen van technieken, zo heeft ieder lichaamsdeel andere behoeftes. Massage is goed voor de bloedsomloop en verbetert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar lichaamsweefels, verbetert de huidspanning en stimuleert de uitscheiding van afvalstoffen.

Meestal eindig ik de massage met Cranio Sacraal om je weer in balans te brengen. Cranio Sacraal komt voort uit Osteopathie en is gebaseerd op het feit dat het lichaam zichzelf weer gezond kan maken. Dit gebeurt met zachte aanraking door de handen in verschillende posities op het lichaam te leggen. Deze therapie werkt via hersenvocht direct in op het zenuwstelsel waardoor je in ontspannen toestand komt. Het lichaam is dan ontvankelijk voor het toelaten van veranderingen. Hierdoor komen blokkades vrij als het lichaam er klaar voor is.

Author description

Monique

About the author:Monique is eigenaresse van Detox & Reload holidays, ze is bijna 20 jaar werkzaam geweest in de fitness branche als personal trainer, groepslesdocent en voedingscoach, ze heeft een grote passie voor yoga, meditatie en Ibiza en wil wil je samen met haar team inspireren naar een gezonde levensstijl.

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields