http://detox-reloadholidays.nl/wp-content/uploads/2018/02/zeljka.jpgZeljka Simic

Zeljka Simic

Ken je de quote “Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve” Ik geloof hier heilig in en ben het bewijs dat het ook zo werkt!

Voor mij begon namelijk alles als een droom, groeide uit in een hobby, ging over in een passie en is nu mijn missie… mensen inspireren bewust om te gaan met hun gezondheid. Een van de belangrijkste aspecten hierin is toch voeding. En dat laatste wil ik met heel veel plezier ook met jou bereiken op Ibiza.

Bij mij begon het niet met voeding maar met een tweede pijler namelijk beweging. In 2011 startte ik met het geven van aerobic lessen en later ook bootcamp in de mooie natuur van Breda. Het was voor mij elke keer weer een feest de mensen op een plezierige manier uit te dagen hun grenzen op te zoeken.

Passie voor bewegen was een feit en ging verder in gezonde voeding want een gezonde levensstijl is veel meer dan bewegen alleen, dat besef was er inmiddels. Daarom ben ik mij gaan opleiden in Orthomoleculaire Voedings- en Gezondheidsleer. Zo kon ik mijn passie en missie delen met… wat mij betreft de hele wereld! Ook heb ik mij verdiept in het detoxen en ben Orthomoleculair Detox-coach.

Ik inspireer moms (to be) met onze Happy Healthy Moms workshops waarin ik laat zien dat gezond eten lekker, gemakkelijk maar vooral ontzettend belangrijk is voor de optimale langdurige gezondheid. Ook werknemers en werkgevers geef ik tips en adviezen hoe ze hun werkdagen met meer focus en energie kunnen doorbrengen.

Op Ibiza wil ik heerlijk voor je koken maar ik zou je daarnaast heel graag willen inspireren tijd te besteden aan jouw gezondheid op jouw manier wanneer het jou uitkomt! Je lichaam zal je dankbaar zijn nu en in de toekomst!

Author description

Monique

About the author:Monique is eigenaresse van Detox & Reload holidays, ze is bijna 20 jaar werkzaam geweest in de fitness branche als personal trainer, groepslesdocent en voedingscoach, ze heeft een grote passie voor yoga, meditatie en Ibiza en wil wil je samen met haar team inspireren naar een gezonde levensstijl.

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields